En omgang klejner og dukken med den fineste kjole.
Translate
søndag den 23. december 2012
fredag den 21. december 2012
mandag den 17. december 2012
Jule tips.
Risengrød er et totalt hit i december hos os. Med en Römertopf er det ingen sag at tilberede grøden. Det kræver få minutters forberedelse og så ind i ovnen i ca. 1 1/2 time.
Følg opskriften på grødris posen, lav evt. et lille opkog af grynene i en gryde.
Derefter hældes gryn, vand, mælk, salt og sukker i Römertopfen og det hele sættes i en kold ovn ved 160 grader.
Jeg kigger til grøden efter en time.
Det er meget nemt og man er helt fri for at grøden brænder på eller at man skal stå og røre i en gryde.
God appetit.
Følg opskriften på grødris posen, lav evt. et lille opkog af grynene i en gryde.
Derefter hældes gryn, vand, mælk, salt og sukker i Römertopfen og det hele sættes i en kold ovn ved 160 grader.
Jeg kigger til grøden efter en time.
Det er meget nemt og man er helt fri for at grøden brænder på eller at man skal stå og røre i en gryde.
God appetit.
lørdag den 15. december 2012
Juleprojekt.
Næsten inden man kommer godt i gang, er det hele overstået. Jeg tænker selvfølgelig på julen. Jeg glæder mig til de små pauser der kommer julen over, og har tænkt at lave nogle flere perleringe.
De små Hama perler er rigtig fine som fingerringsperler. Jeg nyder at sidde lige så stille, måske lidt hemmeligt og trække perler på kinatråden. Der er masser af "opskrifter" på ringene ude på nettet.
Abonner på:
Opslag (Atom)